Home Новини Криминална хроника Мездра е в шок от кървавото и брутално изнасилване на младо момиче

Мездра е в шок от кървавото и брутално изнасилване на младо момиче

3504

С постановление на наблюдаващия прокурор 22-годишният Венцислав Йоханов е задържан за 72 часа, след което ще се иска от съда да бъде оставен за постоянно зад решетките. Вчера Мездра бе ужасена от брутално изнасилване, при което едва не бе убито момиче и само бързата намеса на спешните медици спасиха живота му.

Цял ден в неделя полицията работи по тежкия криминален инцидент. Днес пострадалото 15-годишно момиче е било освидетелствано от съдебен лекар. Детето все още е в болницата, където лекарите полагат усилия да бъде възстановенo след жестокото престъпление.

По неофициални данни, пострадалата е разказала пред разследващите, че първоначално е била заплашена от Венцислав Йоханов да отиде в апартамента му, където по-късно през нощта е била бита, душена и влачена из стаите от обезумелия мъж, след което брутално я изнасилил.

Момичето е живяло известно време при майка си в Дубай, откъдето идва прякора ѝ Дубайчето. Категорично е доказано, че не е била приятелка на изнасилвача. По непотвърдена информация в момента заподозреният за тежкото престъпление е с условна присъда за опит за изнасилване, което ще има съществено влияние върху решението на съда. Междувременно близки на Йоханов започнаха кампания във фейсбук, целяща неговото оневиняване.