Home Новини Изкуство Дискусионен форум за наставничеството

Дискусионен форум за наставничеството

3080
Светла Дамяновска
Светла Дамяновска

Светла Дамяновска, гл. експерт „Култура и художествена галерия“ в Община Мездра временно ще отговаря и за организационно-методическата дейност в Археологически комплекс „Калето“.

Г-жа Дамяновска пое управлението на най-известния туристически обект в Мездра след като досегашният ръководител на комплекса инж. Димитър Павлов взе решение да се развива в сферата на бизнеса. Новият ръководител на АК “Калето“ ще поддържа установените традиции в комплекса и ще развива дейността му в посока повишаване интереса на туристите и предлагане на нови атрактивни услуги. Дългогодишният опит на г-жа Дамяновска в организирането на културни мероприятия от масов характер ще й бъде полезен в реализирането на културни програми на обекта.

Първите задачи в допълнителната сфера на дейност на Светла Дамяновска ще са организирането на четвъртото издание на Фестивала на средновековните традиции, бит и култура “Калето – Мездра” и „Приключенски многобой – Калето, Мездра` 2018“. Многобоят е иновативно събитие от приключенско-екстремен характер за деца, юноши и възрастни, което ще се реализира на 30.06.2018 г. и 01.07.2018 г. и ще съвпадне с петия рождения ден на комплекса.